elektrische mountainbike fabriek

elektrische mountainbike fabriek

Ontdek de sensatie van het buitenleven met een elektrische mountainbike

Ben je klaar om je buitenavonturen naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder dan onze hoogwaardige elektrische mountainbikes. Deze fietsen zijn ontworpen om u een opwindende rit door ruig terrein te bieden en combineren de kracht van een elektromotor met de veelzijdigheid van een mountainbike, waardoor u de ultieme offroad-ervaring krijgt.

Laat je innerlijke avonturier los

Met een elektrische mountainbike kun je het buitenleven verkennen als nooit tevoren. Of je nu steile heuvels, rotsachtige paden of modderige paden beklimt, onze fietsen kunnen het allemaal aan. De krachtige elektromotor zorgt voor een extra boost aan snelheid en koppel, waardoor klimmen een fluitje van een cent wordt. Zeg vaarwel tegen uitputting en hallo tegen eindeloos plezier!

Kracht en prestaties

Onze elektrische mountainbikes zijn gebouwd om uitzonderlijke prestaties te leveren op elk terrein. De hoogwaardige componenten en geavanceerde technologie zorgen voor een soepele en betrouwbare werking, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de rit. De krachtige motor zorgt voor onmiddellijke acceleratie, waardoor u zelfs de steilste hellingen met gemak kunt overwinnen. En dankzij de meerdere trapondersteuningsniveaus kunt u het ondersteuningsniveau aanpassen aan uw rijstijl en fitnessniveau.

Ga tot het uiterste

Een van de grootste voordelen van een elektrische mountainbike is de grotere actieradius die deze biedt. De accu biedt voldoende kracht om lange afstanden af te leggen, zodat u meer kunt verkennen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u zonder stroom komt te zitten. Of je nu een dagtocht of een meerdaags avontuur plant, met onze fietsen zit je goed.

Comfort en controle

We begrijpen dat comfort essentieel is als het gaat om genieten van uw rit. Daarom zijn onze elektrische mountainbikes ontworpen met ergonomie in gedachten. Het verstelbare zadel en stuur zorgen voor een perfecte pasvorm, terwijl het veersysteem schokken en trillingen absorbeert, waardoor een soepele en comfortabele rit ontstaat. Dankzij de intuïtieve bediening en het responsieve rijgedrag heb je volledige controle over je fiets, waardoor je het vertrouwen hebt om elk parcours aan te gaan.

Milieuvriendelijk

Door voor een elektrische mountainbike te kiezen, verbetert u niet alleen uw buitenervaring, maar draagt u ook uw steentje bij aan het milieu. Onze fietsen worden aangedreven door schone en hernieuwbare energie, waardoor uw ecologische voetafdruk wordt verkleind en geluidsoverlast tot een minimum wordt beperkt. Zo kunt u genieten van de schoonheid van de natuur zonder deze te beschadigen.

Ervaar het verschil

Klaar om aan je volgende avontuur te beginnen? Maak je klaar om de sensatie van het buitenleven te ervaren als nooit tevoren met onze elektrische mountainbikes. Of je nu een doorgewinterde rijder of een beginner bent, onze fietsen zijn ontworpen voor alle vaardigheidsniveaus. Ontdek de vrijheid, opwinding en plezier van fietsen met onze elektrische mountainbikes van topkwaliteit. Begin vandaag nog met uw reis!

Kwaliteit

aangepaste krachtige motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w enz. Maximale snelheid: 25 km/u, 60 km/u, 80 km/u, 90 km/u, 120 km/u enzovoort. Batterij: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah lithiumbatterij naar keuze. Kilometerstand: 15 km tot 120 km is afhankelijk van uw verzoek. Remmen, vering, offroad- of stadsbanden, 8, 10, 12, 14 en andere wielmaten.

Groothandelsprijs elektrische scooters

Beste groothandelsprijs uit de Chinese Rooder elektrische scooters fabriek.

Levering

Levertijd van 7-60 dagen is afhankelijk van de modellen en hoeveelheden.

Garantie op e-scooters

12 maanden garantie op controller, motor en lader, 6 maanden op batterij, verlichting, banden. Alle reserveonderdelen zijn beschikbaar.

Certificaten voor elektrische scooters

EEC COC CE FCC ROHS-certificaten, ook hebben we MSDS-, UN38.3- en transportcertificeringen.

Videos

Fabrieksrondleiding

Elektrische scooters

Elektrische fietsen

Citycoco

Youtube-video’s – Rooder elektrische scooters

Youtube-video’s – Rooder Elektrische fietsen

Youtube-video’s – Citycoco Chopper

Youtube-video’s – Reserveonderdelen

Hottags:

e-scooter

city coco

elektrische fiets

elektrische motorfiets

citycoco-scooter

citycoco hm8

elektrische scooter met groot bereik

fabriek voor elektrische scooters

Verzameling:

elektrische scooters

citycoco fabriek

elektrische fietsen

elektrische motorfietsen

beste scooter voor volwassenen

scooter met grote wielen

off-road elektrische scooter

Elektrische scooter met 3 wielen

Categorieën:

fabrikant van elektrische scooters

fabrikant city coco

leverancier van elektrische fietsen

fabriek voor elektrische motorfietsen

elektrische scooter onderdelen

citycoco scooter

elektrische bromfiets

scootmobielen

electric scooter manufacturer

Nieuws:

elektrische scooter

citycoco

elektrische fiets

elektrische motorfiets

elektroroller chopper

city coco

citycoco-hakmolen

beste elektrische scooter

 

Koop Top10 Elektrische scooters online: https://www.ronzlla.com/

 

— Neem contact op met het Whatsapp-nummer van de fabrikant van de elektrische scooter —

Neem nu contact met ons op voor de beste prijs voor bulkbestellingen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen