wielen elektrische fiets fabriek

wielen elektrische fiets fabriek

De ultieme elektrische fiets van Wheels – een perfecte mix van kracht en efficiëntie

Maak kennis met de revolutionaire elektrische fiets van Wheels, een geavanceerd transportmiddel dat het gemak van een traditionele fiets combineert met de kracht en efficiëntie van een elektrische fiets motor. Of u nu naar uw werk reist, nieuwe paden verkent of gewoon van het buitenleven geniet, deze innovatieve elektrische fiets is ontworpen om uw rijervaring naar nieuwe hoogten te tillen.

Ontketen de kracht

Uitgerust met een krachtige elektromotor, biedt de Wheels elektrische fiets een opwindende rit die je moeiteloos vooruit stuwt. Met een simpele draai aan het gaspedaal ervaar je een onmiddellijke krachtstoot, waardoor je met gemak steile hellingen en uitdagende terreinen kunt overwinnen. Zeg vaarwel tegen zweterig woon-werkverkeer en hallo tegen een snellere, efficiëntere manier om u te verplaatsen.

Efficiëntie op zijn best

De Wheels elektrische fiets levert niet alleen een indrukwekkende hoeveelheid kracht, maar beschikt ook over een uitzonderlijke efficiëntie. De elektromotor werkt in harmonie met uw trapbeweging, geeft een extra boost wanneer dat nodig is en bespaart energie tijdens het cruisen. Dit intelligente systeem zorgt ervoor dat u langere afstanden kunt rijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een lege accu.

Ontworpen voor comfort en duurzaamheid

Comfort heeft de hoogste prioriteit als het gaat om de Wheels elektrische fiets. Het ergonomische ontwerp is voorzien van een verstelbare stoel en stuur, zodat u de perfecte rijpositie kunt vinden voor maximaal comfort. Het stevige frame van de fiets is gebouwd om de ontberingen van het dagelijks gebruik te weerstaan en zorgt voor langdurige duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen

Uw veiligheid is onze grootste zorg, daarom is de Wheels elektrische fiets uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. De fiets is voorzien van krachtige LED-koplampen en achterlichten, die ook bij weinig licht zorgen voor zichtbaarheid. Bovendien is de fiets uitgerust met responsieve schijfremmen die betrouwbare remkracht bieden, waardoor u gemoedsrust krijgt tijdens uw ritten.

Gemak en veelzijdigheid

De elektrische fiets van Wheels is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. Met een verwijderbare lithium-ionbatterij kunt u uw fiets eenvoudig opladen, overal waar u toegang heeft tot een stopcontact. De fiets beschikt ook over een handig LCD-scherm dat essentiële informatie biedt, zoals snelheid, afgelegde afstand en batterijduur. Bovendien kunt u de fiets dankzij het lichtgewicht ontwerp gemakkelijk vervoeren of in krappe ruimtes opbergen.

Milieuvriendelijk

Door voor de Wheels Elektrische Fiets te kiezen, maakt u niet alleen een slimme keuze voor uzelf, maar ook voor het milieu. Met nulemissie helpt deze elektrische fiets uw ecologische voetafdruk te verkleinen en draagt hij bij aan een schonere, groenere toekomst. Sluit je aan bij de beweging naar duurzaam transport en ervaar het plezier van rijden terwijl je milieubewust bent.

Conclusie

De elektrische fiets van Wheels biedt de perfecte mix van kracht, efficiëntie en gemak. Met zijn geavanceerde kenmerken, comfortabel ontwerp en milieuvriendelijke karakter is deze elektrische fiets een game-changer in de transportwereld. Of u nu een dagelijkse forens bent of een avontuurlijke liefhebber, de Wheels elektrische fiets is uw ticket voor een spannende en duurzame rit. Omarm de toekomst van transport en verbeter uw rijervaring met de Wheels elektrische fiets.

Kwaliteit

aangepaste krachtige motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w enz. Maximale snelheid: 25 km/u, 60 km/u, 80 km/u, 90 km/u, 120 km/u enzovoort. Batterij: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah lithiumbatterij naar keuze. Kilometerstand: 15 km tot 120 km is afhankelijk van uw verzoek. Remmen, vering, offroad- of stadsbanden, 8, 10, 12, 14 en andere wielmaten.

Groothandelsprijs elektrische scooters

Beste groothandelsprijs uit de Chinese Rooder elektrische scooters fabriek.

Levering

Levertijd van 7-60 dagen is afhankelijk van de modellen en hoeveelheden.

Garantie op e-scooters

12 maanden garantie op controller, motor en lader, 6 maanden op batterij, verlichting, banden. Alle reserveonderdelen zijn beschikbaar.

Certificaten voor elektrische scooters

EEC COC CE FCC ROHS-certificaten, ook hebben we MSDS-, UN38.3- en transportcertificeringen.

Videos

Fabrieksrondleiding

Elektrische scooters

Elektrische fietsen

Citycoco

Youtube-video’s – Rooder elektrische scooters

Youtube-video’s – Rooder Elektrische fietsen

Youtube-video’s – Citycoco Chopper

Youtube-video’s – Reserveonderdelen

Hottags:

e-scooter

city coco

elektrische fiets

elektrische motorfiets

citycoco-scooter

citycoco hm8

elektrische scooter met groot bereik

fabriek voor elektrische scooters

Verzameling:

elektrische scooters

citycoco fabriek

elektrische fietsen

elektrische motorfietsen

beste scooter voor volwassenen

scooter met grote wielen

off-road elektrische scooter

Elektrische scooter met 3 wielen

Categorieën:

fabrikant van elektrische scooters

fabrikant city coco

leverancier van elektrische fietsen

fabriek voor elektrische motorfietsen

elektrische scooter onderdelen

citycoco scooter

elektrische bromfiets

scootmobielen

electric scooter manufacturer

Nieuws:

elektrische scooter

citycoco

elektrische fiets

elektrische motorfiets

elektroroller chopper

city coco

citycoco-hakmolen

beste elektrische scooter

 

Koop Top10 Elektrische scooters online: https://www.ronzlla.com/

 

— Neem contact op met het Whatsapp-nummer van de fabrikant van de elektrische scooter —

Neem nu contact met ons op voor de beste prijs voor bulkbestellingen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen